Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
57,00 zł brutto
UDOSTĘPNIJ:
Czerwony lakier do paznokci powinien symbolizować Twoją siłę i dać jasno do zrozumienia, że możesz osiągnąć wszystko. Dzięki temu lakierowi do paznokci promieniujesz odwagą i pewnością siebie. Szczególnie w chwilach, gdy masz słaby czas, lakier do paznokci zapewni dodatkową dawkę energii i pewności siebie.
Pojemność 5 ml
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETAT, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, PENTAERYTHRIL TETRAISOSTEARATE, PHOSPHORIC ACID, CI 77891, CI 19140, CI 15880, CI 77002
"Wczesne poranki, duże koszule, luźny koczek, książka i duży kubek kawy.“
"Nie ma dla mnie wystarczająco dużej filiżanki herbaty ani wystarczająco długiej książki.”- C.S. Lewis
"Podążyłam za głosem serca i doprowadziło mnie to do łóżka.”
"Gdy jestem z Tobą, godziny są jak sekundy. Kiedy jesteśmy osobno, dni wydają się latami”
"Każdy dzień, w którym możesz pozostać w piżamie przez cały dzień, to dobry dzień.”
"Hygge: rytuał, w którym można znaleźć radość i wygodę w prostych życiowych przyjemnościach.”
Copyright © 2018 ECO BAY. ALL RIGHTS RESERVED. DESIGN BY PEARBRAND.pl